Boliglån

Home lånekapital er ofte det første valg for boligkøbere. De gør også et godt valg for folk, der ikke ejer deres hjem endnu.

Hvis du ejer dit hjem og har egenkapital, kan du opleve, at hjem lånekapital er til særlig gavn for dig. Satser for hjem lånekapital er ikke bundet til prime, og kan være væsentligt lavere.

Home lånekapital er sikret ved din egenkapital i dit hjem. Det betyder, at lånet sigt er ofte kortere end det plejede at være, undertiden op til syv år. Den kortere låneperiode kan hjælpe dig råd til en højere ejendomspris.

Home lånekapital kan bruges til at bakke en mere moderne, effektiv og billigere type realkreditlån end en rente-kun lån. De vil ofte have gunstige vilkår for den rigtige kunde.

Mange hjem lånekapital er forpligtet til at blive betalt hjem låntager. Du kan få brug for et ansvarligt lån, hvis du ikke har nok egenkapital til at give dig mulighed for at fortsætte med at være en købmand og drive din virksomhed konsekvent.

Jim kan ansøge om et lån i sin lokale bank, hvis han beslutter, at $ 300,000.000 er, hvad han har brug for. Han er forhåndsgodkendt, og han modtager låneprovenuet. Så køber han en bil i sin lokale elektronikbutik. Han går derefter til en anden elektronik butik for at købe et køretøj, som han har ejet før med det samme lånebeløb. Jim’s køretøj værdi, efter hver af disse tre udviklinger, er lavere end de $ 300.000. provenuet af lånet.

Boligkøbere, der ejer deres drømmebolig, skal have deres første hjem. Denne drøm kan hæmmes af finansielle forpligtelser. Det tager tid at blive boligejer, ligesom at betale for skolepenge eller forsikringspræmier. Men slutresultatet er det værd.

Hvis du ejer et hjem med betydelig egenkapital, kan det være værd at se på et lån til dækning af egenkapitalen. Dette gælder især, hvis din kreditvurdering er god. Refinansiering af hovedstolen til en lavere rente ville annullere ethvert egenkapitaltab, hvis du har problemer med at betale det ned. Du kan få et hjem ansvarlig lånekapital, hvis du er i stand til at gøre det.

Du kan kvalificere sig til et lån Company sikret lån, selvom du ikke har god kredit. Refinansiering til et større lånebeløb er en mulighed, hvis du har problemer med at betale lånet.

Et hjem-ansvarlig lånekapital giver dig mulighed for at eje mere fast ejendom, end du kunne med andre ikke-securitized gæld. Dette vil sandsynligvis betyde, at du bliver nødt til at betale højere renter, men du kan lovligt forlænge din tilbagebetalingsperiode. Du vil også være i stand til at reducere den skat, der skal betales ved at gøre dette i skattemæssige situationer.

Dårlige kreditlån er en god mulighed, hvis du har dårlig kredit og er på udkig efter et hjem ansvarlig lånekapital. Du vil typisk være i stand til at låne meget mere med dårlige kredit lån, end du ville med et sikret lån. Et sikret lån giver dig mulighed for at spare nogle penge på lukkeomkostninger.

Du bør refinansiere dit hjem, hvis du tror, du kan være i stand til at låne mere, end du skylder, siden du først tog dit realkreditlån. Du kan undgå en afskærmning på grund af faldende markedsværdier. Derudover kan du reducere den hovedstol, du mister fra den rente, du ikke betaler ned. Du kan bruge dit hjem ansvarlig lånekapital til at øge de kontanter, du har til rådighed for andre køb, såsom college undervisning eller forbrugsvarer.

Du kan få et hjem ansvarlig lånekapital til at hjælpe dig med at spare nogle penge i tider med økonomiske behov.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *