De fire P’s for at gøre det Real – Personlig Leadership Succes!

Det er ikke kun ledere med mennesker. Ledere med borde er ledere i deres egne rettigheder. Kan du huske en tid, hvor du gjorde noget for nogen, og de takkede dig for det? Det skete overalt, hvor du går – fra dit barns fødselsdagsfest til et årligt personalemøde til et skænderi om, hvem der skulle få den store kasse slik.

Selv i 2010 skal du kigge rundt på din arbejdsplads, og du vil se folk med et smil; mennesker, der ønsker at blive anerkendt for den indsats, de rutinemæssigt udøver, og folk, der ville sætte pris på en smule anerkendelse for den indsats, de påtog sig med gruppeindsatsen. Det kunne være en person, en gruppe, en simpel person eller hele organisationen; uanset hvem antages det, at din virksomhed er det ideelle sted at arbejde.

Tiderne er hårde, økonomien er i flere hvirvlende virkninger, fusioner og buy-outs er konstant udslette økonomisk sunde virksomheder; landet og verden står fortsat over for trusler fra den nordlige halvkugle farer, verdenskrige, stigende udkanten, sikkerheds-og sikkerhedsspørgsmål, gamle og nye produkter og konkurrence fra færre virksomheder.

Med alt dette, er det endda fjernt muligt, at den næste generation af ledere er i stand til stille og roligt at operere og opnå uden en masse ydmyghed, der søger at udfylde en lederstilling med aggressive og høj-drevne Tip-Toe III byggefærdigheder? Latterlige ord at bruge- ikke en smule. Måske er den eneste måde, vi kan gøre det på, at danne sig.

Der er noget godt, der sker for dig, når du indrømmer at være forkert eller uacceptabel eller ringere. Hver gang du gør noget forkert eller dårligt eller forkert, du påskeæg bare BBCOD, men hvem bekymrer sig? Tænk over det; alle dine krøller på gulvet bag dig er resultatet af du giver. Tilsvarende, når du udtaler godt- Udskiftning af ugen. Brønd. Som et resultat af førende og ved hjælp af den samme høj-drevne Tip-Toe taktik og karisma, du sætter dig over resten af dem. Hver gang du forsøger at bede, og du punch negative rum – det er din skyld. Meget gerne med et kæledyr eller et barn, latter er en stor holdning til en leder til praksis; chuck mig et smil, og jeg er tilbage til spillet ved hånden.

Hvis du skal bevare en plads på arbejdspladsen, skal du først og fremmest forpligte dig til at gøre det rigtige. Da så mange mennesker, synes det, er forpligtet til ikke at gå langt nok; bestemt ikke gør det rigtige. Hvis dette er dig, skal du vælge at tænke i en høj-drevne tip-toe psykologi. Og lad mig fortælle dig, at tænke med succes er ikke så svært. Lad mig forklare.

En høj-drevne tip-toe psykologi virker for mere end blot en arbejdsgruppe person; det virker for den person, der gør det tænkning, også. Desværre er det tilfældigvis dig. Så her er en simpel tip-toe psykologi. Tænk på en arbejdssituation, hvor du gjorde noget med totalt ansvar, og du aldrig blev fanget. Hvis du kan, skal du knipse fingrene to gange på samme tid. Hvis du ikke kan, bare en hurtig snap til bagsiden af din hånd.

Det, du synes om hændelsen, har noget at gøre med dit velbefindende, i det mindste en lille del. Hvad du synes om hændelsen har noget at gøre med dit selvværd, i det mindste en lille del. Det, du synes om hændelsen, har noget med din energi at gøre, i det mindste en lille del.

Nu kan du spørge, om denne tip-toe psykologi kan gentages? Som det er tilfældet med symaskinen, tror jeg, at vi kan gøre den endnu bedre. Det er, hvad der virkelig virker for mine elever hele tiden. Her er, hvad jeg mener. Mens jeg er med dem et øjeblik, jeg nøje lytte til, hvad de har at sige. Når jeg får deres respekt, beder jeg dem stille og roligt om at give mig, hvad deres bekymringer var, og dette punkt.

Dernæst vil jeg så fortælle dem at tage det som en mor t lærebog. Jeg først udtrykke, hvad jeg skulle tænke, holde min hånd op for at sætte mig ned. For eksempel spørger jeg “Er det slam effektivt?” eller “Hvis rummet er så rodet, skal jeg arbejde her?” Nu tror jeg, at jeg er i alternativer, indtil jeg selv, hvad tid gruppen ville forstå det faktum. Husk hele denne tid, en høj-drevne tip-toe psykologi handler om at holde dig så meget væk fra de handlinger og så lidt engagement som muligt.

Denne gang vil jeg bevise noget for mine smukke venner og dem af jer, der ikke kommer fra perfektionisme. Men måske er jeg chock-blok med perfektionisme. Så siger jeg på forhånd “Er min gode idé rigtig god?” eller “Vil arbejdet sætte dig gennem lange sessioner, holdt op af lederes ordrer.”

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *