Hvad skal man kigge efter, når du får et banklån

Bankerne kan hævde, at de har den laveste rente, men det er ikke altid sandt. Undgå falske priser krav og sørg for at læse alle vilkår og betingelser. Sørg for at forstå ÅOP, du betaler månedligt. Dette er din ÅOP for hele låneperioden.

Lån konsolidering lån er tilgængelige til en række satser. Det er vigtigt at sammenligne alle de oplysninger for at afgøre, hvilken lånetype er bedst til at konsolidere dine lån. Et flertal af bankerne er villige til at give dig et uformelt tilbud, uden nogen forpligtelse, så du kan sammenligne de forskellige lån, de tilbyder. Hold øje med detaljer såsom løbetid på dit lån, det beløb, du har råd til, eventuelle gebyrer, rente og programmer, som bankerne tilbyder at konsolidere lån eller lån konsolidering. Her er et eksempel:

Rente: 4 procent ÅOP

DLeft – Tjekker din konto. Sørg for, at du har følgende oplysninger: Rettidige betalinger, minimum månedlig betaling, payoff periode (nogle lån betaler sig tidligere).

Til højre: Minimum månedlig betaling, maksimal afbetale tid (bedste lån er egnet til tilbagebetaling i 10 år eller mindre).

Bank lån: Månedlig betaling 20% fra din månedlige take-home $ løn og halvdelen har auto betalinger. En månedlig gennemsnitlig pris på $ 1800 er det samlede beløb på $ 80.000. Faktisk er lånesaldoen $ 28.800. Den personlige lån rente er 6% lavere end det beløb, du ville have betalt. Banken brugte en lånekonsolideringsberegner til at beregne, hvor meget du nu har.

En yderligere opgave er at sammenligne banklån og private lån. Bankreglerne og -reglerne skal følges, selv om lånet ikke er fra en bank. Du bør læse hvert ord og stille spørgsmål. Det er afgørende, at du omhyggeligt læser låneaftalen. Før du accepterer lånet, skal du konsultere en advokat. En advokat, der har specialiseret sig i konsolidering af gæld, konkurser, og kredit reparation kan være en stor fordel for en klient.

DGETDOIRCredit Rådgivning og Money Management

CMP (Credit Counseling &Management) har hjulpet tusindvis af familier og enkeltpersoner hvert år. Kreditrådgivere kan hjælpe med finansiel planlægning, uddannelse og håndtering af udgifter. Disse tjenester er gratis tilgængelige. For mere information, besøg os online eller personligt. Følgende områder er tilgængelige for rådgivning:

Levyapt, pant afskærmning alternativer

Uddannelse om forbrugerkredit og hvordan man håndterer det.

Opvarmning af husholdningsfinansieringen

Deltagelse i banklån

Du kan betale din gæld eller foretage afdrag.

Vejledninger til saldooverførsel

Betal, Fail sikre procedurer

Få mere at vide om, hvordan du konsoliderer dine banklån eller sikrer lån. Du kan ansøge online om lån gennem mange virksomheder og indsende alle de oplysninger, der kræves for at sammenligne forskellige långivere.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *