Orkidé Information: Misforståelser, fakta og fakta

Mange mennesker tror orkideer kun kommer fra tropiske områder. Dette skyldes populariteten og mangfoldigheden af de mest populære orkidéarter. Orkideer kan findes over hele kloden, fra Sydøstasien til Alaska. De har med succes tilpasset sig de fleste levesteder og forhold med mulig undtagelse af ørkener og gletsjere.

I 1800-tallet blev der indført mange tropiske orkidéarter, hvilket førte til populariteten af orkidédyrkning. Over 200.000 hybrid sorter er blevet produceret af avlere, hvoraf nogle er værd hundredvis af dollars for frø og udløbere (også kendt som keikis). Orkidé voksende er blevet en stor forretning i visse dele af kloden.

En anden myte om orkideer er deres vanskeligheder med at passe. Mens nogle orkidéarter er vanskelige at opretholde selv for erfarne avlere, er der mange andre arter, der ikke er så svære at passe.

Reproduktion

To typer orkideer har forskellige reproduktive organer. Den botaniske består af en kombination af tre klasser af strukturer (musaceae.opsis.stachya.) og den menneskelige-generative type, som er sammensat af en lille struktur ventral af hjernebug samt en distal struktur kaldet en tuberøs rosellum. For at sikre orkideer trives, skal producenterne vide, hvilken orkidé de har. De bør også konsultere gartnerens guide for at hjælpe dem med at forstå, hvilken pleje de har brug for.

Orkideer kan have tre typer seksuel aktivitet:

Orkideer kan have en eller flere seksuelt tiltrukket, eller udvikle, mandlige eller kvindelige dele. De udskiller tre vandrende kolesterol, hvilket er den mest almindelige måde, de bliver seksuelle. De kaldes ofte bladlusene i orkidéfamilien.

B. Orkideer kan have enten en seksuelt tiltrukket, eller på anden måde udvikle, par mandlige og kvindelige dele. De udskiller tre vandrende kolesterol, hvilket er den mest almindelige måde, de bliver seksuelle. De kaldes ofte bladlusene i orkidéfamilien.

C. Orkideer kan også brændstof et seksuelt møde ved at give pollen til orkideer. Efter skygge ud af deres kønsorganer gør de dette, når de er klar til seksuel reproduktion. Pollen udvindes fra støvtændrene ved phloem eller direkte under kolonnen. Den anthers vil frigive pollen, når den første række af kronblade areSecrea er fjernet.

D. Dette er et mangeårigt emne i orkidé verden. Det er ikke klart, om en orkidé kan dyrkes som en enkelt stilket plante eller som en sal vindblæst eller klumpdannende dynamo. Mens de fleste mennesker er enige om, at orkideer sikkert kan dyrkes alene, betyder det ikke, at de kan dyrkes i store makrofyllas af unifoliatum. Dette er orkidétypen aza. Mange avlere begår den fejl at dyrke mere end en type orkidé. Mange hybrider er ved at blive udviklet, der efterligner den naturlige vækst af orkideer fra deres moderplanter, men har egenskaber, der kan overføres til de nye hybrider.

I mange år orkideer er blevet hybridiseret. Mens nogle af målene var at gøre dem mere modstandsdygtige over for kolde og andre miljøforhold, producerede hybridisering også planter, der er mere udbredt. Resultatet er, at afkomene er mere modstandsdygtige og bedre egnet til det miljø, de blev opdrættet i.

For at kunne tage den samme rolle i deres bedstemors have skal orkideer have en herkomst. Ægte orkideer kan ikke yngle fra en herkomst, der er fraværende. Krydsbestøvning er afgørende for sande orkideer for at overleve. Orkideer ville ikke eksistere uden denne gamle teknik til at omdanne genetisk akkumulerede varianter til nye sorter.

Efterspørgslen efter orkidéokers at reproducere deres arter er stigende som flere orkideer findes i naturen. Der er meget interbreeding mellem orkidéavlere og opdrættere i dag. Det betyder, at folk skaber nye og anderledes orkideer.

Midt om natten er resultaterne tilgængelige.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *