Personlige lån, der er usikrede

Usikrede personlige lån har ofte højere renter end sikrede lån. I nogle tilfælde op til 30%. Usikrede personlige lån typisk standard, i modsætning til sikrede lån, som generelt betales på kortest mulig tid og har de laveste renter. Hvis lånet er i standard, långivere og banker kan være villige til at gøre, hvad det tager for at inddrive gælden. De kan være villige til at sælge gælden eller tildele den til inkassoagenter. Hvis du allerede er standard, kan du blive udsat for flere rykkere og opkald.

Lad være med at bukke under for prestaktik. Giv ikke efter for tryktaktik. De forsøger kun at foretage månedlige betalinger og få deres penge. Kommunikere med dine långivere, hvis din betaling er forsinket. Din långivere vil hjælpe dig, hvis du lader dem vide.

Du bør nøje gennemgå vilkårene i din usikrede udlånsaftale. Sørg for at tjekke vilkårene for dine usikrede lån. Sammenlign satser ved at få højst tre citater fra forskellige långivere. Kig efter en akkrediteret långiver, når de søger at få en personlig lån udbyder. Mange banker vil kun akkreditere deres forretning, hvis långiver kan garantere eller støtte lånet. For at beskytte sig selv, vil långivere sikre, at låntageren tilbagebetaler sit personlige lån med renter.

Hvis du foretager rettidige betalinger, kan din långiver kontakte for at rapportere, at lånebetalinger blev foretaget til tiden. Forsinkede betalinger kan også være et problem. Hvis du undlader at betale din gæld, og banken bestemmer dette for at være på grund af omstændigheder uden for din kontrol, kan banken takerliness nødt til at sælge det. Dette sker, hvis låntageren ikke kan foretage en månedlig betaling eller har lidt økonomiske trængsler som tab af arbejdspladser.

Sammenlign priser. Du bør få flere citater på vilkår for personlige lån. Tjek de månedlige betalinger.

Som med mange finansielle lån, skal du være opmærksom på renten.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *